Om Entreprenør Lars Voss ApS

Entreprenør Lars Voss Aps er et mindre firma med 8 ansatte, som beskæftiger sig med alle former for entreprenørarbejde.

Historien

Lars Voss startede virksomheden op i 1997 som enmandsvirksomhed. Siden år 2006 er virksomheden ekspanderet og har fra 2011 også været involveret i håndtering af regnvand på overflader, også kaldet lokal afledning af regnvand. Første projekt var Lindevangsprojektet i Brøndby, efterfulgt af et projekt i Middelfart, hvor Lars Voss ApS både var udførende entreprenør, men også optrådte i rollen som bygherrerådgiver. Begge steder har virksomheden endvidere udviklet løsninger til private haver.

Samarbejde

Lars Voss ApS har et stærkt samarbejde med Orbicon, Niras, Dines Jørgensen og Cowi omkring håndtering af overfladevand. Derudover er virksomheden samarbejdspartner med 3 andre virksomheder, hvilket bidrager til, at der kan løses mange opgaver med en samlet arbejdstyrke på over 24 arbejdsmænd.

Omhu og grundighed

Omhu og grundigt forarbejde betaler sig. Allerede inden afgivelsen af tilbud, undersøger vi de tekniske muligheder for det ønskede arbejde, og inden det første spadestik tages, planlægges hele forløbet til mindste detalje. Vi prioriterer en høj kvalitet og udfører en løbende og skarp kvalitetskontrol, der nøje følger byggeriets krav til kvalitet.

Bevidsthed om et godt arbejdsmiljø

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsklima, hvor vores medarbejdere trives. Alle medarbejdere er uddannede som brolæggere, rørlæggere og/eller som struktører.