Klimatilpasning

Er din bolig sikret mod de voldsomme regnskyl?

Det kan blive problematisk, hvis der ikke bliver gjort noget, for med de store og pludselige mængder regnvand, der kommer ved de kraftige – og hyppigere – regnskyl, sker der store skader på huse og boliger, som koster forsikringselskaberne og samfundet rigtig mange penge. Derfor er flere forsikringselskaber også begyndt at forlange, at du som boligejer selv gør noget for at sikre din bolig.

DSC_0157

En løsning der holder vand!

Hvad kan man så gøre? Det er ofte flere simple ting, der kan sikre boligerne. For at afdække, hvad du kan gøre netop ved dit hus, har nogle af Danske Kloakmestres medlemmer indgået aftale med Naturstyrelsen om, at de tager ud og rådgiver husejerne om klimatilpasning – ganske gratis.

Hvorfor gider vi det? Hvem ved mere om de problemer, der kan opstå, når kloakvandet vælter op af afløbene og tagnedløbene ikke kan tage regnvandsmængden, end en autoriseret kloakmester. Samtidig kan vi rådgive om økonomien i de forskelige løsninger og evt. komme med en pris på udførelsen af arbejdet. Derfor har vores medlemmer valgt at yde det bidrag til, at vi alle sammen kan være trygge, når det næste ekstreme regnskyl kommer.

Få tjek på afløbet

Et gratis klimatilpasnings-tjek af din bolig bliver udført efter en standardiseret liste og alle kloakmestre, som udfører tjekket, vil have gennemført et kursus i, hvordan man klimatilpasser boliger og kældre bedst muligt. Dette sikrer dig, at hvis du vælger en kloakmester, som er med i ordningen, får du en kompetent vurdering af din bolig.

Kontakt Aut. Kloakmester Lars Voss for et gratis Klimatjek